HTML

Egy vizslalány rém keserves hétköznapjai

Najda vagyok. Magyar vizsla; okos, gyönyörű és szerény. Blogomban a saját,Eszes és előző élettársam Vitéz, valamint két kétlábúnk hétköznapjairól írok :)

Az elfoglaltak....

2010.01.08. 08:36 :: Misi82

Farokcsóválós szép napot!

 Mint már múltkor említettem az ősz folyamán sok dolgunk akadt.Több cég akadt,aki velünk próbálta meg enyhíteni bérkifizetéseit.Mi pedig segítőkészségünk és jutalomfalattal való lefizethetőségünk apropóján elvállaltunk pár feladatot.Először egy biztonsági cég bízott mag minket azzal a feladattal,hogy kutassuk át a körülöttünk közlekedő kocsik csomagtartóját.Teljesítettük!

 A következő felkérést pedig a Postától kaptuk,hogy a megnövekedett levélforgalmon segítsünk úrrá lenni.Naphosszat válogattuk a leveleket,volt,hogy  majdnem ellepett minket a munka,de úgy halottam mindenki megkapta a "magáét".

Csak mi nem kaptuk meg a beígért jutalomfalatemelést.... Nehéz bizony a vizslaélet...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://najda.blog.hu/api/trackback/id/tr741655962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása