HTML

Egy vizslalány rém keserves hétköznapjai

Najda vagyok. Magyar vizsla; okos, gyönyörű és szerény. Blogomban a saját,Eszes és előző élettársam Vitéz, valamint két kétlábúnk hétköznapjairól írok :)

Néhány apróság

2009.07.02. 17:25 :: Misi82

Kedves Olvasóim,

muszáj veletek is megosztanom néhány apróságot az elmúlt hetekből, csak hogy egy kicsit Ti is értsétek, hogy milyen nehéz dolga van egy vizslának - főleg kettőnek :)

íme egy laza ebéd utáni szundítás Vitéz-módra:

 

míg ő alszik, én rendületlenül keresek, keresek, keresek, már csak azt nem tudom, hogy a betonon mi érdekeset találhatok....

 

 

és ha netán megunom a keresést, akkor ugrálok egyet a szalmabálákon

 

és persze néha úszni is kell, mert anélkül nem élet a vizslaélet (csak zárójelben jegyezném meg, hogy a kisebbik kétlábú szerint ezen a képen pont úgy nézek ki, mint egy gyagya UFO, de hát ő csak kétlábú, és nem tudhatja mi a jó, én meg ígyis-úgyis gyönyörű vagyok....)

hát így telnek a mi dolgos hétköznapjaink, néha szétrágunk egy-egy labdát-kosarat-csontot-kétlábút-szőnyeget-egymást, mert így kerek a VIZSLAVILÁG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://najda.blog.hu/api/trackback/id/tr521222577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása